w ,

Zdrowe wersje dań typu fast food

Przygotowanie zdrowej tortilli

pszenna tortilla z warzywami

Placki smarujemy pesto. Następnie rozdrabniamy ser feta i dzielimy go na placki. Dodajemy szpinak i suszone pomidory. Na koniec prażymy pestki słonecznika i posypujemy nimi całość. Zawijamy tortille i gotowe – idealne danie na lato, ponieważ świetnie smakuje na zimno! 

Zobacz także:  Najzdrowsze jedzenie na kolację

Napisane przez Redakcja Sztosowe

Redakcja portalu zdrowotnego, skupia się na dostarczaniu rzetelnych i aktualnych informacji dotyczących szeroko pojętego zdrowia. Zespół tworzą pasjonaci i specjaliści z różnych dziedzin medycyny, dietetyki oraz psychologii, którzy łączą wiedzę naukową z praktycznymi poradami, aby wspierać czytelników w dążeniu do lepszego samopoczucia i zdrowego stylu życia. Dzięki zaangażowaniu w promowanie zdrowia publicznego i prewencji chorób, portal stał się cenionym źródłem inspiracji dla osób szukających sprawdzonych sposobów na poprawę jakości życia.