w ,

Zdrowe wersje dań typu fast food

Przepis na domową, wegetariańską tortillę

pszenna tortilla

Do jej wykonania potrzebujemy: 

  • 2 pełnoziarnistych tortilli – są obecne w większości marketów, więc z łatwością możemy je kupić, 
  • 200 g sera feta, 
  • 3 garści szpinaku, 
  • 100 g pesto bazyliowego, 
  • 50 g suszonych pomidorów, 
  • 2 łyżek pestek słonecznika. 

Napisane przez Redakcja Sztosowe

Redakcja portalu zdrowotnego, skupia się na dostarczaniu rzetelnych i aktualnych informacji dotyczących szeroko pojętego zdrowia. Zespół tworzą pasjonaci i specjaliści z różnych dziedzin medycyny, dietetyki oraz psychologii, którzy łączą wiedzę naukową z praktycznymi poradami, aby wspierać czytelników w dążeniu do lepszego samopoczucia i zdrowego stylu życia. Dzięki zaangażowaniu w promowanie zdrowia publicznego i prewencji chorób, portal stał się cenionym źródłem inspiracji dla osób szukających sprawdzonych sposobów na poprawę jakości życia.